Welke Spraytannings ?

Spray Tan Bolsward gebruikt de producten van de Internationale top merken Whitetobrown, Vita Liberata en Vani-T. De meest vooraanstaande merken in de spray tan wereld. Ze staan garant voor kwaliteit en het beste resultaat!

       
Whitetobrown is een natuurlijk ogende, goudbruine tanning en is het meest verkochte merk in de Benelux. De Whitetobrown tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera, vitamine E en vochtinbrengende elementen. U kunt bij Spray Tan Bolsward terecht voor de verzorgende producten van deze lijn zodat u langer van uw teint kunt genieten. Voor uitleg over deze producten verwijzen wij u graag naar de producten pagina.

 

  Vita Liberata, the 'A' list tan, is een luxueuze organische en huidverzorgende spray tan met hoogwaardige botanische extracten, dat naast een mooie bruine teint ook gelijk een totale lichaamsverzorging is. Vita Liberata bevat voedende elementen zoals zeewier, Ginseng, Aloë Vera en Hyaluron ( natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid, geeft volume en elasticiteit!). Er zit geen alcohol, parfum en/of parabenen in deze tanning, dus zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Kenmerkend is dat het niet plakkerig aan voelt en heel mooi egaal vervaagt. Bovendien heeft Vita Liberata de Beauty Award 2011 voor de Best Self Tan gewonnen.

 

 

Vani-T Vani-T 's professionele tanning range wordt gewaardeerd en is veelgevraagd door celebraties, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de just-off-the beach look. Alle Vani-T producten zijn vrij van parabenen en zijn Ecocert goedgekeurd, ontwikkeld met natuurlijke huidverzorgende ingrediënten en bevatten geen alcohol F chemicaliën.

Ook is de hele lijn hypoallergeen, zodat Vani-T bijzonder populair is bij mensen die last hebben van een gevoelige huid. Vani-T Velocity 12% DHA is de snelst inwerkende tanning (rapid tan). Dankzij de formule van Velocity is het mogelijk om al na 1 uur na de behandeling dezelfde resultaten te behalen als met de Vita Liberata Hawaii.

Douchen kan al na een inwerktijd van:
1uur: Geeft een resultaat gelijk aan de Vita Liberata 8% light.
2uur: Geeft een resultaat gelijk aan de Vita Liberata 10% medium 3uur: Geeft een resultaat gelijk aan de Vita Liberata 12% dark

Velocity bevat:
# Ecocert goedgekeurd DHA
# Aloë Vera extract ( vochtinbrengend )
# Vitamine A en E
# Cehami, zee-collageen ( stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen )
# Kakadu pruimen extract ( bevat 50 x zoveel vit.c )
# Natuurlijke aroma's - sinaasappel, citroen en Bergamot olie zorgen voor versteviging en verbetering van de huid.