Hoelang blijft mijn kleur mooi?

De teint wordt ongeveer 5 tot 7 dagen behouden wanneer u deze goed verzorgt. Dit doet u door gebruik te maken van een milde douchegel en een vochtinbrengende crème (bij voorkeur de Whitetobrown Bodywash en Whitetobrown Extend).

Kan ik na het gebruik van spray tanning in de zon?

In de eerste paar uur na de behandeling wordt u door de bronzer die in het product zit bruiner door de zon. Dit veroorzaakt een subtiel effect. U bent echter niet beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon, dus gebruik een beschermende factor.

Wat is DHA?

DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid, waardoor deze bruin kleurt.

Ik ga trouwen of heb een ander feest. Hoeveel dagen van tevoren kan ik het beste een afspraak maken

Om alle risico's te vermijden is het het beste om drie dagen voor de bruiloft of het feest een afspraak te plannen. Dan is uw teint op zijn mooist en loopt u ook geen risico op eventuele vlekken op uw feestelijke kleding

Kan ik zwemmen en naar de sauna?

Zwemmen, of naar de sauna gaan, kan na de behandeling een nadelig effect hebben. De verkregen teint kan sneller vervagen. Vanwege transpiratie kunt u na de behandeling beter niet direct gaan sporten. Stel dit liever 1 dag uit.

Bouw ik een kleur op?

Wanneer u regelmatig een behandeling ondergaat, helpt dit om uw kleur te verdiepen en de duur van de teint te verlengen.

Is een spray tanning voor iedereen geschikt?

Ja, in principe wel. Er zijn geen nadelige effecten bekend. Voor de zekerheid wordt spraytanning niet toegepast bij mensen met psoriasis, eczeem en snij- of schaafwondjes.

Na hoeveel dagen kan ik weer een behandeling ondergaan?

Voor een optimaal resultaat kan na 6 of 7 dagen de behandeling worden herhaald. Wanneer u binnen dit tijdsbestek terugkomt voor een (na)behandeling, verkrijgt u deze tegen een gereduceerd tarief

Waarom word ik bruiner van spray tanning dan van zelfbruiningsproducten?

De tanning kleurt mooi natuurlijk bruin op je eigen pigment
De zelfbruiner kleurt alleen de dode huidcellen in de opperhuid
De spraytan bevat DHA, een stof die de pigment opwekt en dieper in de huid komt, waardoor u langer bruin blijft

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met mij op.